Advertentie plaatsen

Leuk dat je een advertentie bij ons plaatst!

Voordat je een advertentie bij ons plaatst, raden wij je aan om eerst nog eens goed onze regels en algemene voorwaarden (AV) door te lezen.

Advertentie plaatsen

STAP 1
Beschrijf je product / dienst.

• Log in op Speurders.nl.
  • Klik op de knop Advertentie plaatsen (rechts bovenaan onze homepage).
  • Selecteer de (meest) geschikte hoofd- en subrubriek.
  • Geef aan in welke staat het product verkeert door de conditie in te vullen.
  • Vul de overige velden in (dit verschilt per rubriek).
  • Bedenk een goede titel!
  • Omschrijf je product en voeg duidelijke foto's toe (maximaal 8).
  • Vermeld de prijs.
  • Ga verder door op NAAR STAP 2 te klikken.

STAP 2
Voeg eventueel een promo toe aan je advertentie.

• Selecteer de meest geschikte promo('s).
  • Per promo kun je kiezen voor een doorlopende of een eenmalige promo.
  • Als je klaar bent met het toevoegen van één of meerdere promo's klik je op
    AFREKENEN EN PLAATSEN.
  • Kies een betaalwijze.
  • Wanneer de betaling is afgerond, wordt je advertentie direct online geplaatst.

• Als je geen promo wenst toe te voegen klik je onderaan de pagina direct op
    ADVERTENTIE PLAATSEN
  • Je advertentie is nu succesvol geplaatst en je kunt deze ook direct bekijken!

Mijn advertentie opslaan als concept

Mijn advertentie staat in de archief map